Vuoden 2017 luetuimmat postaukset

Blogin vuosi 2017 pähkinänkuoressa eli mitkä olivat viime vuoden luetuimmat postaukset Sohvilassa. 

Vuosi sitten tämänkaltainen yhteenveto jäi tekemättä, joten oli mielenkiintoista nähdä, mitä lukijat todella ovat vuoden aikana lukeneet. Sohvila on vahvasti käsityöpainoitteinen blogi ja se näkyi myös kaikkien luetuimmissa postauksissa.

Kaikkein eniten vuoden aikana luettiin Ohje: Lapsen Sohvilapipo - postausta. Tämä saikin miettimään, olisiko kysyntää vastaaville neulontaohjeille? Jotain on omien neulontatöiden sivussa nimittäin tullut raapustettua myös ylös ja niistä voisi saada jokusen ohjeen puhtaaksi kirjoitettuakin.Käsityökategoriaan menee myös toiseksi suosituimmaksi noussut blogipostaus, Lastenhuoneen päiväpeitto, jota pääset kurkkaamaan linkistä uudelleen. Toki se sivuaa myös blogin toista aihepiiriä sisustusta. Hauskaa muuten huomata vanhoja postauksia lukemalla, kuinka esimerkiksi lastenhuoneen sisustus on vuoden aikana muuttunut! Postaus lastenhuoneen tämänhetkisestä järjestyksestä voisi siis olla paikallaan.Loppuvuoden luetuin postaus oli ehdottomasti Kalenteri vuodelle 2018. Jos muuten kalenteri on vielä hankkimatta, kannattaa pysyä kuulolla, sillä jotain kalentereihin liittyvää yllätystä on luvassa Sohvilan blogisynttäreiden merkeissä.
Tyttärelle bombertakki kevääseen  pääsi sijalle neljä. Näitä kuvia katsellessa kaipaa väkisin kevättä ja aurinkoisia päiviä tämän kaiken pimeyden ja harmauden keskellä. Varsinkin, kun sitä pysyvää lumipeitettä ei tänne lounais-suomeen ole vielä saatu.Instagramin puolella #bestnine2017 yhdeksikköön pääsi kuva Side by side-huivista,  joten ihme kun se ei mahtunut tähän listaukseen mukaan. 


Neulonta- ja virkkausaiheisia postauksia olikin listalla useampia. Kevätpanta itselle , Villatakki tyttärelle ja Vauvan tupsulakki olivat niistä suosituimpia. Instagramin puolella #bestnine2017 yhdeksikköön tosin pääsi kuva Side by side-huivista , joten ihme kun se ei mahtunut tähän listaukseen mukaan.

Makuuhuoneen uusi työpiste keräsi sisustusaiheisista postauksista toiseksi eniten lukukertoja. Sekin on ehtinyt kevään jälkeen muuttua. Tällä hetkellä se on ns. "vaiheessa" -tilassa, sillä toimivaa säilytysratkaisua ei ole vielä saatu suunniteltua ja hankittua.Postaus Vierailu Kotilaituriin nousi myös top kymmenen joukkoon, enkä toisaalta ihmettele yhtään miksi. Kotilaituri on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustusjuttuja, langoista puhumattakaan. Oma joulunalusaikani oli niin hektinen, etten ehtinyt lainkaan vierailemaan Kotilaiturin joulussa. Kotilaiturin verkkokaupassa on muuten ale menossa, kannattaa kurkata jos sieltä löytyisi jotain kivaa! Itse liike avaa ovensa 9.1.2017.


Sohvila-blogia voit seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja