Sohvila täyttää 2-vuotta

Tammikuun lopulla vietetään Sohvila-blogin blogisynttäreitä. Mittariin ei ole kertynyt kuin vasta kaksi vuotta, mutta on sekin jo jotain. Synttäreiden kunniaksi myös lukijoille on luvassa jotain mukavaa!Kaksi vuotta on toisaalta lyhyt aika blogin ikää tarkasteltaessa, mutta tuon kahden vuoden aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Kahden vuoden aikana blogien määrä on ehtinyt kasvaa entisestään ja blogeista on kehittynyt varteenottavia medioita perinteisten medioiden rinnalle. Nykyään puhutaan sisällöntuotannosta, vaikuttajamarkkinoinnista ja kumppanuusmarkkinoinnista. Vaikka moni kirjoittaakin blogia ihan omaksi ilokseen ja harrastuksekseen, melko pienelle lukijakunnalle ja jostain melko rajatusta aihepiiristä, Suomessakin ammattibloggajien määrä on kasvussa.

Sohvila kuuluu vielä noihin pieniin ja vaatimattomiin, mutta intoa kehittyä yhä isommaksi olisi vaikka millä mitalla.

Varsinkin vuoden vaihteessa pää (ja muistikirjat) pursuavat ideoita ja visioita niin blogipostauksista, visuaalisesta ilmeestä kuin mahdollisten yhteistyökuvioiden toteuttamisesta. 

Mutta aikaa on rajallinen määrä, sitä ei vain tunnu riittävän kaikkeen haluamaansa. Tai ainakin se vaatisi vielä tarkempaa aikataulutusta ja oman tekemisen suunnittelua yksityiskohtaisemmin.

Kuitenkin kun katsoo kahden vuoden verran postauksia taaksepäin, niin huomaa, että jotain on muuttunut. Innostuksen valokuvaamiseen huomaa vertaamalla alkuaikojen postausten kuvia aivan viimeisimpiin kuviin. Ehkä teksteissäkin ja aihepiireissäkin on tapahtunut muutosta. Mukaan Åblogeihin pääseminen on tuonut hienoja kokemuksia, mutta ennen kaikkea on päässyt tutustumaan ihan mahtaviin tyyppeihin ja saamaan vertaistukea muilta bloggaajilta ja kuulemaan vinkkejä konkareilta. Tulevalta vuodelta odotan ennen kaikkea sitä, että pääsisin toteuttamaan itseäni enemmän blogin kanssa, saisin toteutettua ne muistikirjan sivuille raapustetut postausideat. Pääsisin kehittämään valokuvaustaitoja ja itseäni kirjoittajana. Odotukset ovat korkealla seuraavaksi vuodeksi, saa nähdä mitä kuluva vuosi tuo tullessaan.

Viime viikonlopun pakkaset, kumpa talvi olisi viipynyt vähän pidempään...!


Mutta lupasin blogisynttäreiden kunniaksi jotain kivaa myös lukijoille! Kuinka monelle Annika Välimäen ihanan upea kalenteri on tuttu? Jos et ole ikinä kuullutkaan tästä kauniista kalenterista, kurkkaa aiempi postaukseni omasta kalenteristani tästä. Synttäreiden kunniaksi arvon yhden kalenterin kaikkien tähän postaukseen kommentoneiden kesken! Kerro kommenttiboksissa, minkälaisia postauksia tai aiheita toivoisit vuodelle 2018 ja osallistu arvontaan. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan voiton osuessa kohdalle otettua yhteyttä.
Arvonta-aika on sunnuntaihin 4.2.2018 klo 20 asti. Onnea arvontaan!

Sohvila-blogia voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa (@annasofia_sohvilablog)

8 kommenttia

 1. Onnittelut! Sisustusjutut ovat aina mielenkiintoisia.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Onnea vaan! Sisustusjutuista saa uusia ideoita. Mieli hiipii jo kevättä kohti, joten kevät- ja pääsiäiskodin esittely ois kiva juttu. Tapahtumista on myös kiva lukea ja saada uusia ideoita omaan vapaa-aikaan ja reissuihin.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea 2-vuotiaalle :)
  Kuin taikametsää nuo huurteiset puut!
  celiacgoodtobehome(at)outlook.com

  VastaaPoista
 4. Onnea! Mielettömiä kuvia, wau! ❤ Olet saanut vangittua kerrassaan upeasti talvipäivän hetken, tuntuu kuin itse astelisi tietä pitkin lumen narskuessa kenkien alla! Tykkään käsityöjutuista, instagramissa seurailen sinua myös. :) maikku_5(at)netti.fi

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 2-vuotiaalle! :) Sisustus jutut kiinnostavat. Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana talvi .... 2veeonnittelut!
  Kässä juttujasi on ollut ilo seurailla ja muutenkin aika kivan monipuolinen tarjonta erilaisia asioita.
  hennamake(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Onnea 2-vuotiaalle ❤ Ihania kuvia sulla. Sisustus- ja käsityöjutut kiinnostavat.
  sarimiia76@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onnea ja sisustusjutut kiinnostaa. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista