Lokakuun kuulumisia

Lähes kuukausi vierähti edellisestä postauksesta, vaikka kuinka lupasin aktivoitua syksyn tullen. Intoa kirjoittamiseen olisi kyllä ollut ja useita kuvia ja postausaiheitakin valmiina kansioissa odottamassa, mutta aikaa kuvien käsittelyyn sekä itse kirjoittamiselle ei ole tuntunut löytyvän.Lokakuu piti sisällään muutaman myyntitapahtuman, joissa olin mukana yritykseni Sohvila Designin kanssa. Syys-lokakuun vaihteen käsityömessut Seinäjoella olivat isoin ponnistus, sillä ne pitivät sisällään messuosaston suunnittelun, rakentamisen ja purun lisäksi myös ison määrän tuotteiden valmistamista. Messujen jälkeen takki oli hetken aikaa tyhjä ja olo aika väsynyt, mutta kuitenkin tyytyväinen. Syksyn kohokohta oli ehkä kuitenkin pari viikkoa messujen jälkeen pidetty Lastenvaatekarnevaali Tampereella, jota olin odottanut ehkä jopa koko loppukesän ja alkusyksyn kuultuani pääseväni sinne varapaikalta. Lastenvaatekarnevaali on koko perheen tapahtuma, joka kerää yhteen kotimaisia pienmerkkejä. Tapahtumassa on myyjien lisäksi ohjelmaa myös lapsille, tänä vuonna tapahtumassa esiintyi mm. Höpinätötterö ja lisäksi oli kasvomaalausta ja puuhapajaa. Lastenvaatekarnevaaliin voit tutustustua lisää täällä sekä heidän facebook-sivuilla täällä.


Sohvila blogi


Tapahtuma täyttikin odotukseni ja odotan innolla, josko pääsisin sinne myös ensi vuonna tuotteineni. Mukavaa oli, vaikka harmittamaan jäikin, että en ehtinyt kunnolla kiertämään kaikkien muiden myyjien pöytiä, sillä niin paljon kaikkea ihanaa siellä oli myynnissä!

_________________________________

Sohvila Designin verkkokaupan kamppis lokakuun lopulla sekä jonossa olleet tilaustyöt ja blogiyhteistyökuviot ovat pitäneet sen verran kiireisenä, että blogi on saanut hetkeksi suosiolla jäädä. 
_______________________

Lastenvaatekarnevaalistakin on kuitenkin kulunut aikaa ja vaikka kuinka päätin näiden tapahtumien jälkeen aktivoitua myös blogin kanssa ja alkaa taas panostaa tähänkin enemmän, aikaa ei ole vain ollut. Sohvila Designin verkkokaupan kamppis lokakuun lopulla sekä jonossa olleet tilaustyöt ja blogiyhteistyökuviot ovat pitäneet sen verran kiireisenä, että blogi on saanut hetkeksi suosiolla jäädä. Illat ovat pakostakin venyneet yön puolelle tuotteita neuloessa, verkkokauppaa päivittäessä ja tulevaa suunnitellessa, että olen priorisoinut oman unen ja blogin välillä. Uni on vienyt lopulta voiton.

Mutta nyt alkaa jono hellittää, aikaa alkaa olla myös blogin kirjoittamiseen. Eilinen Åblogien syyskokous Grundlagessa sai taas uutta virtaa ja innostusta, kun pääsi tapaamaan monet blogikollegat kasvotusten. Lähestyvällä Joulullakin saattaa olla vaikutuksensa asiaan, sillä tuntuu että postausideoita on alkanut kummuta taas jostain.Ehkä siis marraskuu ja tuleva joulunaika innostavat pitämään postaustahtia taas yllä. Blogi on kuitenkin itselle se hengähdyspaikka kaiken arjen kiireen keskellä, josta haluaisin pitää kiinni. Vielä peli ei ole menetetty, kun blogitauko ei ole venähtänyt liian pitkästä.

Kuullaan siis!

2 kommenttia

  1. Tuttuja tunteita♡ Välillä on vaan pakko pitää taukoa blogista ja keskittyä elämiseen♡ Mutta onneksi se into sieltä aina palaa uusien postausideoiden kanssa! Ihanaa, että olet päässyt tekemään unelmiesi juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole ainoa! :) Mukavaa joulunodotusta sinulle!

      Poista