Kalenteri vuodelle 2018

Olen muistikirjojen suurkuluttaja.Rakastan kauniita ja esteettisiä vihkoja, muistikirjoja ja kalentereita. Minulle ei riitä pelkkä tavallinen, sinikantinen ruutuvihko, vaan vihkon täytyy olla myös kaunis, jotta siihen tulee tartuttua ja tehtyä muistiinpanoja. Suunnittelen paljon asioita perinteiselle paperille, teen erilaisia listoja aina kauppalistoista to do-listoihin. Keittiön sivupöydällä ja työpöydän reunalla on aina muistikirja, johon voin tallentaa saman tien päähän pälkähtävän idean ylös. On se sitten blogipostausidea, kiinnostava ja kokeilemisen arvoinen resepti, valokuvausvinkki tai -idea, neuleohje, idea instagramiin tai yrityksen verkkokaupan ulkoasuun. Muistikirjoja on useita, jotta pysyisin itsekin kärryillä mitkä ideat kuuluvat mihinkin. Blogilla on luonnollisesti oma vihkonsa ja yrityksen juttuilla omansa, kalenteria unohtamatta.

Kokeilin jopa bujoilua hetken ja innostuinkin (taas) oikein kunnolla, mutta aika ei vain riittänyt siinä määrin kuin olisin halunnut. Joten ratkaisu oli tuttu ja turvallinen, perinteinen kalenteri.

Nuppu Print Companyn muistikirja ja Annika Välimäen suunnittelema kalenteri sekä DIY kalenterikorut

Kauniit yksityiskohdat täydentävät

Annika Välimäen suunnittelema kalenteri vuodelle 2018


 Annika Välimäen suunnittelemat, kauniit ja tyylikkään modernit kortit olivat jo entuudestaan tuttuja, kun erään facebook-ryhmän kautta törmäsin hänen suunnittelemaan vuoden 2018 kalenteriin. Ihastuin siihen niin paljon, että päätin että se on lähes pakko saatava myös itselle.

Ensimmäinen painos myytiin miltei samantien loppuun, enkä saanut omaa kappaletta, edes suunnitelijalta itseltään ei saanut enää suoraan tilattua. Olin jonossa, jos joku sattumoisin ei otakaan kalenteria kun uusi painos ilmestyy. Suunnittelijalta sain kuitenkin vinkin, että muutamasta turkulaisesta liikkeestä kannattaisi kysellä, josko heillä vielä olisi. Ja olihan niitä! Sain nimittäin Kukkakauppa Fiorin viimeisen kappaleen, mitä heillä oli!Nuppu Print companyn ruutuvihot neulesuunnitteluun ja blogia varten


Nyttemmin kalentereita on toisen painoksen myötä tullut lisää myyntiin ja mm. Rusetissa (ihana kortti- ja lahjatavarakauppa Turun Hansakorttelissa, kannattaa poiketa jos ei ole vielä tuttu liike!) näytti ainakin olevan niitä myynnissä isänpäiväkorttiostoksilla käydessäni.

Kalenteria täydentämään ostin Nuppu Print Companyn ihanan kukkakuosisen muistikirjan yrityksen juttuja varten. Sen sivut on tarkoitus täyttää suunnitelmilla, ideoilla, tilaustöillä ja kaikella muulla tärkeällä. Vaikka lähes kaikesta onkin excel-taulukot olemassa, perinteinen muistikirja on yleensä aina jossain lähellä saatavilla ja se kulkee näppärästi mukana laukussa.
Nupun tuotteiden fani olen ollut alusta asti. Meiltä löytyy paperituotteiden lisäksi myös tyttären vaatteita, jotka on ommeltu Nupun kankaista. Nupun muistikirja sopii väreiltään ja tyyliltään loistavasti Annika Välimäen kalenterin kanssa yhteen. Niitä on kiva pitää esille työpöydällä, kun ovat kauniin näköisiä. (Eivät ne tosin laatikkoon tällä hetkellä mahtuisikaan.)

Jotta setti olisi täydellinen, askartelin nopeasti hetken mielijohteesta kalenterikorut sekä uuteen kalenteriin että muistikirjaan. Koska kalenterit ovat mustanpuhuvasta tyylistöni poiketen aika hempeän värisiä, kalenterikoruihin valitsin tuttua mustaa sekä vaaleaa puuta väreiksi. Myönnettävä ehkä on, että värivalintaan vaikutti myös se, että kaapissa ei tällä hetkellä ollut muun värisiä puuhelmiä inspiraation iskiessä.

Rusetista löysin kalenteria täydentämään näitä ihania tarroja.Vuosi 2018 saa siis tulla, kerrankin minä olen ajoissa valmiina kalenterin kanssa!

Ei kommentteja