Lippuarvonta Seinäjoen käsityömessuille

Syksy on täällä ja se tarkoittaa myös sitä, että syksyn käsityötapahtumat ovat myös pian täällä! Jo muutaman viikon kuluttua, Seinäjoen käsityömessut kokoaa 29.9-1.10 järjestettäville messuille Seinäjoki Areenalle ison joukon näytteilleasettajia tuotteineen ja ideoineen. Tapahtuma on täynnä yrityksiä, jotka myyvät ihania tuotteita käsityöharrastajille, kankaista ja langoista muihin ompelu- ja askartelutarvikkeisiin. Mukaan mahtuu myös suuri joukko käsityöyrittäjiä, jotka myyvät omia Suomessa valmistettuja tuotteitaan.Messut alkavat perjantaina 29.9 ja jatkuvat sunnuntaille 1.10 saakka ja ovat avoinna 10-17. Viikonloppu täynnä työnäytöksiä, näyttelyitä ja luentoja ja työpajoja. Messujen ohjelmaan pääset tutustumaan tästä. Perjantaina luvassa on mm. Suomi 100 Juhlanäytös, joka kokoaa yhteen suomalaista pukeutumista eri vuosikymmeniltä. Työnäytöksistä Kalenterituunaus, timanttihimmeli ja eri kierrätysmateriaaleja hyödyntävät näytökset ainakin kiinnostavat. Taitolavan esityksistä voisin hyvin käydä katsomassa kaikki, vaikka todennäköisesti suurin osa omasta ajastani kuluisi eri yritysten osastoja kierrellessä ja tehdessä ihania lanka- ja kangasostoja.

Tänä vuonna oma kiertely ja ostosten tekeminen jää kuitenkin vähälle, sillä olen lähdössä messuille myymään omia, Sohvila Designin tuotteita. Mukaan lähtee merinovillaisia vauvojen ja lasten pipoja ja myssynä ja uusina tuotteina myös vauvantossuja. Tervetuloa siis moikkaamaan myös meidän osastolle (i9)!Mutta sitten siihen tärkeimpään eli ARVONTAAN.

Nyt minulla on mahdollisuus arpoa teille kaksi lippua syyskuun viimeisenä viikonloppuna pidettäville Seinäjoen käsityömessuille. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä sinua messuilla eniten kiinnostaa. Muistathan laittaa mukaan (toimivan) sähköpostiosoitteesi. Arvonta alkaa nyt ja päättyy perjantaina 15.9 klo 22. Julkistan voittajan täällä blogissa ja ilmoitan hänelle henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!
11 kommenttia

 1. Uusia ideoita ja hyviä tarjouksia��
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Lastenvaatteet ja lastenhuoneiden sisustus.
  Terhisuvimaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Koko tarjonta kiinnostaa monipuolisesti, koska olisi ihana hakea uusia ideoita ja vinkkejä omaan tekemiseen (kutominen, virkkaaminen) sekä tietenkin valmiit tuotteet, joista erityisesti lastenvaatteet :) minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihan kaikki kiinnostaa! Lähtisin hakemaan uusia ideoita ja ostamaan kaikkea nättiä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tarjoukset kiinnostaa eniten. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Voi kun pääsisi :) Kaikkea nähtävää. Lähtisin hakemaan uusia ideoita ja metsästämään tarjouksia :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tunnelma ja uudet ideat :)
  eija.anne@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Uudet ideat, askartelutarvikkeet ja valmiit tuotteet. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ideoita ja silmänruokaa :) Ehkäpä muutama ostos päälle
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Aivan kaikki kiinnostaa, en ole moneen vuoteen käynyt käsityömessuilla :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Helpompi olisi melkein sanoa mikä ei kiinnosta :D Tosiaan ihan kaikki kiinnostaa, viime messut olivat niin huiput! :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista