Elokuun myyntitapahtumia ja kuulumisia

Kesällä tuntuu tulleen kuin huomaamatta pienimuotoinen blogitauko. Vaikka suurimman osan ajasta olemme perheen kanssa olleet kotona, viikon Lapin reissua lukuunottamatta, tuntuu että aikaa blogin päivittämiseen ei ole ollut. Ideoita kyllä senkin edestä ja joitakin niistä olen kirjoittanut myös ylös syksyä silmällä pitäen.

Kahden pienen lapsen kanssa kotona aikaa bloggaamiselle ei päivisin ole. Tai on, mutta silloin on mukana vähintään yksi apuri ja sen nyt tietää, että silloin ei kirjoittamisesta tai kuvien käsittelystä tule mitään. Joko tuo apuri sekoittaa tulostimen täysin painelemalla nappeja, tyhjentää yöpöydän laatikot, levittää paperiroskiksen sisällön ja tyhjentää viereisen vaatekaapin alimmat vetolaatikot. Ja jos ei muuta, niin tunkee syliin ja hytkyy ja heiluu niin kauan, että laitan spotifysta lastenlaulut soimaan.


Rusettipinnejä useassa eri värissä Raision Killin markkinoilla

Nooa-myssy Raision Killin markkinoilla. Näitä löytyy myös verkkokaupasta.


Kahden sählärin lisäksi kiireisenä on pitänyt kesän muutama myyntitapahtuma, joissa olin myymässä yritykseni Sohvila Designin tuotteita. Markkinadebyyttini tein kotikonnuilla Laurin Markkinoilla ja viime viikonloppuna tuli käytyä Raision Killin Markkinoilla. Miehen kesäloma tuli omalta osalta vietettyä (lomareissu poislukien) töitä tehden, eli neuloin tuotteita valmiiksi markkinoita ja syksyä silmällä pitäen.

Nyt miehen ollessa reissussa, olin kaavaillut kirjoittavani muutaman postauksen, sillä aiheita kyllä olisi ja vähän jo kaipaan sitä itse kirjoittamista. Mutta niin ne suunnitelmat vaan muuttuu yllättäen. Meillä nimittäin esikoinen sairastui perjantaina vesirokkoon ja vaikka hän onkin ollut tosi reipas, eikä kuumetta ole ollut, jotenkin yksin lasten kanssa kotona ollessa yksi vähän kipeä ja herkemmin kiukutteleva lapsi saa olon sen verran väsyneeksi, etten ole enää illalla lasten mentyä nukkumaan jaksanut istua koneen ääreen ja kirjoittamaan.

Mitä käsityöyrittäjä tekee "lomalla". No neuloo tietenkin jotain itselleen! Tässä tulossa neuletakki syksyyn, saa nähdä valmistuuko tänä syksynä vai vasta ensi syksyksi...! :D


Mutta täällä siis ollaan vielä ja syksyn tullen lupaan kirjoittaa vähän useammin! Työnalla on jo parin postauksen verran juttua muutamasta ihanasta liikkeestä, joissa kävin tässä parisen viikkoa sitten. Kunhan lapsi tervehtyy (olettaen, että toinen EI sairastu heti perään..) saan toivottavasti postaukset viimeisteltyä!

Aurinkoista alkavaa syyskuun ensimmäistä viikkoa!

P.S. Postauksen kuvituksena on kuvia Laurin markkinoiden ja Raision Killin markkinoiden myyntipöydistä sekä aloitetusta neuleprojektista, joka valmistunee... joskus.

Ei kommentteja