Pääsiäisen ompelusaldo

Arki vie mennessään. Pääsiäinen meni ja tuli ja luonnoksissa pyörinyt postaus meidän perheen pääsiäisenvietosta jäi kokonaan julkaisematta. En vain yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittaa postausta loppuun ja siirtää kuvia kamerasta koneelle, puhumattakaan niiden käsittelystä.
Seuraavaksi on jo vappu, joten pääsiäispostaus saa lopullisesti jäädä.

Pääsiäinen tosin kului oman perheen kesken kotona. Syötiin hyvin, herkuteltiin niin lammaspadalla, mämmillä, pashalla kuin suklaamunillakin. Alkuperäinen suunnitelma retkestä Kuhankuonolle tosin jätettiin toteuttamatta lumisadekuurojen takia, korvattiin se sitten loppujenlopuksi reissulla Hoploppiin.

Pääsiäisen ompelusaldo


Pitkät pyhät tarkoittivat myös sitä, että sain itse tehtyä jotain. Pieni erä neulottuja tuotteita lähti pääsiäisen jälkeen Amalindaan myyntiin ja lisäksi valmistui omille lapsille ihan perusvaatteita, jotka pääsivät heti käyttöön. Enemmän oli tarkoitus tehdä, mutta kummasti lapsiperheessä sitä aikaa menee kaikkeen muuhun niin paljon ja nukkuakin pitää, joten varsinkin lastenvaatesaldo jäi pieneksi. Ehkä vappuna taas ompelukone laulaa, jos ilmat eivät tästä parane ja ei pääse pihahommiin.

Harmaa autokangas Paapii DesignJätskikangas Käpynen


Pääsiäisen jälkeen tein myös yhden tilaustyön, pienelle tyttövauvalle pipo- ja tuubihuivisetti sekä äidille samistelupanta. Niistä tuli aikas kivat, voi olla että joudun toteuttamaan meillekin samanlaiset setin! :) Kankaana käytin asiakkaan toiveen mukaan Noshin puuteriroosan väristä trikoota sekä Kuiske-trikoota.

Tilaustyö, kankaat asiakkaan valitsemat
Omille lapsille surautin pääsiäisen aikaan ihan perusvaatteet, tyttärelle sydänpeplumin ja pojalle kaksi peruspaitaa, sekä lyhyellä että pitkällä hihalla sekä pari pipo- ja tuubihuivisettiä. Varsinkin tyttärelle odottaa pino leikattuja leggareita, jotta aikaa ompeluun löytyisi. Ehkä joku ilta tai yö?

Tätä paitaa kun kokeiltiin, tytär halusi pitää sen päällä loppupäivän. Eli ihan hyvä taisi olla, kiva kun lapset tykkää äidin ompelemista vaatteista (ainakin vielä)!
2 kommenttia