Kevätpanta itselle

Vielä ennen pääsiäisen pyhien ompelu- ja neulontamaratonia jotain valmista tänne bloginkin puolelle. Valmiita neuleita nyt syntyy päivittäin, joskus yksi, joskus useampi sarjana, mutta suurin osa on niitä verkkokauppaan päätyviä tai tilauksesta tehtyjä tuotteita.Mutta nyt jotain muutakin välillä, jotain mistä voi tännekin kirjoittaa ja ottaa kuvat. Neuloin taas jotain itselleni, tällä kertaa nopean neulepannan, Kalastajan vaimo- blogin ohjeella. Mukavan yksinkertainen ohje ja työ valmistui vikkelään yhden illan aikana, telkkaria samalla katsoen. Sopiva välityö kaikkien lasten neuleasusteiden keskellä!

Lankana Sandnesgarnin Hanneli-lanka, ihanan pehmeä 100 % merinovillaa oleva lanka. Paksumpi lanka, jota oli joutuisa neuloa vitosen puikoilla.


Sovituskuvia ei valitettavasti ole, päivisin on hieman haasteellista ottaa itsestä sovituskuvia. Kameraa ei uskalla vielä vajaa kolmevuotiaan tyttären käteen antaa, vaikka innostusta kyllä löytyisikin. Ehkä parin vuoden päästä saan oman assarin näihin kuvauksiin. :)

Ei kommentteja