Piha ja Puutarha- messulippujen arvonta

Pilvikirsikka kauneimmillaan viime keväänä

Jokaisen puutarhaihmisen kevään odotetuin kohokohta on taas pian täällä, sillä Turun Messukeskuksen Piha-ja Puutarha-messut starttaa viikon päästä perjantaina.Nyt on mahdollisuus päästä kuuntelemaan inspiroivia luentoja, ihastelemaan kasveja, nauttimaan visuaalisesti upeista istutuksista ja koristeluista ja ehkä tekemään kevään ensimmäiset puutarhaostokset, sillä saan mahdollisuuden arpoa yhdessä Turun Messukeskuksen ja Åblogien kanssa kaksi 2 hengen lippupakettia kuun vaihteessa järjestettäville Piha ja Puutarha-messuille!
Osallistu arvontaan kommentoimalla postaukseen ja muista laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi. Arvonta aikaa on sunnunai-iltaan asti eli 26.3 klo 21 asti.

Ehkä eniten tänäkin vuonna odotan messuilta upeaa yleiskoristelualuetta sekä toinen toistaan parempia luentoja. Erilaiset työnäytökset kiinnostavat ja messuilla nähdään näytöksiä mm. kevätkylvöistä, havuistutuksista, modernista suomalaisesta kesäkukkaistutuksesta sekä yrttiviljelmästä. Pelargoneihin hiukan hurahtaneena, lauantain luento pelargoneista täytyy ehdottomasti laittaa muistiin.

Yksi ehdottomasti käymisen arvoinen on messukeskuksen ja bloggajien yhteistyöhanke "Unelmien viljelylaatikko", jossa mukana on myös yksi Åblogi, House no 465. Innolla odotan minkälaisia viljelylaatikoita bloggajat ovat saaneet aikaan!

Tämän vuoden krookukset ovat nousseet jo pintaan, mutta nämä kaunokaiset ovat viime vuoden kuvasaldoa.

Kuva viime kevään tulpaaneista

Ja jos piha ja puutarhajutut ei ole itselle ajankohtaisia, niin tänä vuonna messukeskus lanseeraa samanaikaisesti pidettävät Mökki & Meri- messut, joihin pääsee samalla lipulla. Uusi messutapahtuma on suunnattu kaikille mökkeilystä innostuneille sekä meri-ihmisille. Messuilta löytyy niin laituritarjontaa, pienveneitä ja -tarvikkeita, erilaisia saunaratkaisuja sekä mökkeilijöille kaikkea kuivakäymälöistä lämpöpumppuihin. Ehdottomasti vierailemisen arvoiset messut!

Arvonta suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille! :)

13 kommenttia

 1. Messuille haluaisin. Mukavaa kevättä!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 2. Voi niin kovasti odotan näitä messuja! Kerrankin saan myös miehen mukaan, sillä hänkin on innostunut pihan laitosta ja laatikkoviljelystä. Tänä vuonna kun on viimein se kesäpaikka, missä pihaa saa laittaa :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Messuille olisi kiva päästä saamaan vähän inspiraatiota ja hankintojakin pihaa varten joka on ihan myllätty tällä hetkellä. pikkuapina@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Pihaa ei taida koskaan saada valmiiksi. Joka kevät uudet jutut kutkuttavat mieltä ja sormet syyhyää päästä multiin!!
  Messuille menossa :-)

  VastaaPoista
 5. Kovasti jo odotellaan kevättä ja ideoita messuilta hakemaan 😊 vilhelmiinajalovaara@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tämän kesän agendalla on saada omakotitalon piha lopultakin jonkin näköiseen kuntoon, joten vinkit olisi paikallaan. es.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Oi, olisipa olisi ollut kiva tulla puutarhamessuille. Mutta nyt kalenterissa on jo muuta.
  Messuilla loistavaa antia ovat aina nuo luennot. Ja näilläkin messuilla löytäisi paljon inspiraatiota. Tuo "Unelmien viljelylaatikkokin" olisi ollut kiva nähdä.
  Kiitos hyvästä esittelystä. Täällä vähän harmittelen, etten mukaan pääse.
  Ihanaa sunnuntaita! Liityn mukaan lukijaksi kivaan blogiisi.

  VastaaPoista
 8. Olisi mukava päästä messuille hakemaan inspiraatiota mökin sisustukseen😊 tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Olisi tosi kiva päästä näille messuille

  sirkkuli55@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olisi tosi kiva päästä näille messuille

  sirkkuli55@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Varma kevään merkki on puutarhamessut :)

  laura.a.lehtisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tämän kesän agendalla on saada omakotitalon piha lopultakin jonkin näköiseen kuntoon, joten vinkit olisi paikallaan. es.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista