Ihanan pehmeä Soft Sunday-huivi

* Kaupallinen yhteistyö: KotilaituriVihdoin valmistui puikoilta ihanan pehmeä Soft Sunday huivi. Huivin malli on Suvi Simolan suunnittelema ja olin sen jo jokin aika sitten ostanut Ravelrystä (löytyy täältä), mutta huivi oli vain odottanut sopivaa lankaa. Kun sitten sain järjestettyä aikaa (lue: lastenvahdin) ihanassa sisustus- ja lankakauppa Kotilaiturissa käyntiä varten ja löysin sieltä ihanan langan, tiesin heti että se oli kuin luotu tätä ihanaa huivia varten.

Kotilaituria pitää Åblogikollega Kati, jonka kanssa tämä postaus on toteutettu yhteistyössä. Langat ihanan pehmoista Soft Sunday-huivia varten on saatu Kotilaiturin mahtavasta lankavalikoimasta. Sieltä löytyy vähän erikoisempiakin lankoja, paljon luonnonmateriaalista valmistettuja, mutta myös kattava valikoima erilaisia sukkalankoja. Tarvikkeita unohtamatta! Oma huivini on neulottu Juniper Moon Farmin pehmeästä Herriot-langasta, joka on 100 % babyalpakkaa, sävyssä 1019 Light Blue. Huiviin meni kaiken kaikkiaan vähän vajaa kaksi vyyhtiä lankaa, melko riittoisa lanka siis. Yhdestä vyyhdistä neuloo esimerkiksi loistavaksi kaksi pipoa, kuten esimerkiksi Villa Puomin Hanna on tehnyt.


Kotilaiturista löytyy lankojen ja käsityötarvikkeiden lisäksi paljon kaikkea kaunista kotiin ja sisustukseen. Liike sijaitsee Liedon Ilmarisissa, matkaa mm. Turusta vain vartin verran. Omalla vierailullani keskityin lähinnä lankaostoksiin, vaikka myöhemmin jäikin kaivelemaan muutama sisustusjuttu, joita en sitten raaskinut ostaa. Muunmuassa uusi riisikori rikkoutuneen tilalle ja muutama muu kiva pikku juttu. Täytyy katsoa, jos saisin tässä keväällä jostain sen verran aikaa, että ehtisin piipahtaa siellä uudelleen! Kotilaiturin valikoimaan voi tutustua heidän Facebook-sivuilla ja jos asuu hiukan kauempana niin suosittelen tutustumaan verkkokauppaan.

Kevään lähestyminen ja valon lisääntyminen saavat ainakin minussa aikaan sen, että innostun sisustamaan kotia. Tekstiilit vaihtuvat vaaleampiin ja kaiken ylimääräisen karsin pikkuhiljaa pois, takaisin kaappeihin odottamaan syksyä. Ehkäpä pienen sisustusliikekierroksen tässä kevään mittaan voisi laittaa kalenteriin. :)

P.S. Muistathan, että blogia voi seurata myös Facebookissa @sohvilablogi  sekä Instagramissa nimimerkillä @annaskoivuniemi

Ei kommentteja