Sohvila Designin pipoja Amalindaan

Eilen maanantaina kävimme lasten kanssa viemässä pienen erän Sohvila Designin pipoja myyntiin vaateliike Amalindaan, Uuteenkaupunkiin.

Amalinda on koko perheen vaateliike Uudenkaupungin keskustassa, jonka valikoimiin kuuluu naisten, miesten sekä lasten vaatteita ja asusteita. Amalinda on yksi niistä ihanista liikkeistä, jotka myyvät paljon suomalaisia ja Suomessa valmistettuja vaatteita. Joillekin saattaa jo olla tuttuja lastenvaatemerkit Ruska, Myllymuksut, Höö design, Ruskovilla ja naisten vaatteista KatiK designin Ehta? Meiltä löytyy kotoa lapsille ainakin Höö designin vaatteita ja viimeisimmällä visiittillä ihastelin tyttärelle ihanaa vaaleanpunakuvioista Ruska-mekkoa, mutta meidän tuurilla juuri hänen kokoaan ei enää ollut..

Mahtava arkivaate kotiäidille, Ehta-huppari. Kuva Amalindan facebook-sivuilta

Tätä Ruska-mekkoa jäin harmittelemaan, kun ei löytynyt meidän tytön koossa. Kuva Amalindan facebook-sivuilta.

Amalinda on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka, varsinkin jos arvostaa kotimaista vaatesuunnittelua ja tuotantoa. Lähiaikoina liikkeelle on avautumassa oma verkkokauppa, joten kannattaa seurata Amalindan facebook-sivuja.Sohvila Designin pipoista Amalindaan päätyi vauvan tupsulakkeja kolmessa eri värissä sekä Salmiakkipipoja, niitäkin useammassa värissä. Nyt toivotaan, että täällä lounaisessa Suomessa kelit pysyisivät sellaisena, että pipoille olisi vielä tarvetta! :)

Ei kommentteja