Parhaat Kotiblogit

Joko olette tutustuneet uusimpaan Parhaat Kotiblogit-lehteen, joka ilmestyi viime viikolla?Lehden uusimmasta numerosta voi bongata tutun blogin, sillä Sohvilalla on ollut kunnia olla mukana pienellä jutulla lehden DIY-osiossa.

Lehdestä löytyy kirjoittamani ohje helppoon peruspipoon aikuiselle, jolle jatkoa on edellisen postauksen pipo-ohje lapsille.
Lehdestä löytyy vähän kaikille jotakin: Sisustuksesta innostuneille kauniita ja inspiroivia kuvia blogikodeista sekä vinkkejä säilytykseen. Viherpeukaloille vihreää terapiaa näin helmikuun harmauden keskelle ihanien ja kesäisten puutarhakuvien ja ideoiden muodossa. Kevään pyhien varalle löytyy leipojille ja ruuanlaittajille mahtavia reseptejä, joista ainakin omaan kokeiluun päätyy useita. Ainakin täytetyt suklaamunat on pakko toteuttaa pääsiäiseksi!
Ja matkakohdevinkkejä, tottakai!

DIY-osiosta löytyy Sohvilan lisäksi Annikan Sweet things-blogin upea ja laaja juttu käsitöiden ystäville. Annikan elämäntilanne on hyvin samankaltainen kuin omani, kun kotona kiireisenä pitää pikkulapsiarki. Kuten minullekin, myös hänelle neulominen on arjen henkireikä ja se näkyy myös upeissa töissä. Olen itse seurannut Annikan blogia jo jonkun aikaa ja en voi muuta kuin suositella! Lehdestä löytyy hänen ohjeensa Kaiku-kirjoneulesukkiin vauvalle, ihanat sukat, harmi vain että meidän vauva on jo niin iso.Nyt kipinkapin lehtikioskille nappaamaan oma lehti, nämä nimittäin on tunnetusti myyty aika pian loppuun!

2 kommenttia

  1. Ihan lehti ja kivoja juttuja. Tämä lehti kuuluu ostoslistalle aina. Mukava juttu sulla lehdessä. Tuo vasemmanpuoleinen iso kuva on niin tunnelmaa huokuva, että voisi ihan heti istahtaa keinustuoliin.
    - Onko muuten aarrekartta löytänyt seinälle?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Keinutuoli on kyllä yksi kodin parhaista paikoista, harmi vain että siihen ehtii nykyään istahtaa rauhassa kovin harvoin.
    Aarrekartta ei ole vielä löytänyt seinälle, mutta tuossa se odottelee työpöydällä seinää vasten nojaten. Katselen sitä siis aina koneella istuessani.

    VastaaPoista