Vimman lettileggarit

Onko täällä muita, jotka ovat haaveilleet Vimman lettilegginseistä, mutta eivät ole niitä ikinä ehtineet saada käsiinsä? Nyt niitä saa! Vimmalla on nimittäin vielä tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 15.1 asti käynnissä verkkokaupassa kyseisten legginsien ennakkomyynti.

Kuva: www.vimmacompany.com

Maija Louekarin suunnittelemasta lettikuosista on tullut hitti ja usein käy niin, että uuden legginsi- tai kangaserän saapuessa verkkokauppaan ja/tai myymälään, ne loppuvat samantien. Yleensä kun olen bongannut jonkun hihkaisevan Facebookissa, että nyt niitä taas saa, olen auttamatta jo myöhässä ja housut tai kangas on loppunut aikoja sitten.

Omaa silmää miellyttää eniten mustavalkoinen kangas, mutta samaa kuosiahan löytyy myös muissa väreissä. Ennakkomyynnissä on vain kolme eri värivaihtoehtoa. Näistä olisin voinut tilata itselleni molemmat mustavalkoiset versiot, mutta pitäydyin vain yhdessä parissa ja tilasin itselleni valkoisella pohjalla olevat housut. Legginsit lettikuosilla olisivat mahtavat myös tyttärelle, samisteluhengessä, mutta tällähetkellä niitä ei ole hänen koossaan saatavilla. Ja kangasta en lähde metsästämään, se käy melkein työstä. Jos vaikka lasten kokoa sattuisi tulemaan myös ennakkomyyntiin, sitten voisin tilata myös tyttärelle omat.

Kuva: www.vimmacompany.com


Tilattuani legginsit, aloin heti katselemaan hyviä kaavoja mustaan tunikaan, joka olisi yhdistettävissä kyseisten leggareiden kanssa. Tähän mennessä olen ommellut vain lapsille, mutta jos sitä uskaltautuisi ja raaskisi ommella myös itselle jotain. Aikuisen pitkään tunikaan menee vain kangasta niin paljon, että saa nähdä jääkö haaveksi. Helpommalla ja halvemmalla taitaa päästä kun kurvaa lähimpään kauppakeskukseen ja ostaa tunikan valmiina.

Ei kommentteja