Unelmista tottaUnelmat on tehty toteutettavaksi, eikö totta? Alkanut uusi vuosi on minulle henkilökohtaisesti merkityksellinen, sillä se konkretisoi yhden minun unelmani toteutumisen. Käsityöt ja etenkin neulominen on ollut rakas harrastukseni jo vuosia, yksi niistä joka auttaa jaksamaan arjen pyörityksessä. Lasten synnyttyä aikaa neulomiseen on ollut otettava sieltä mistä sitä löytyy, vähän tuolta ja hieman täältä, arjen lomassa. Päiväuniaikaan, iltaisin, muutama rivi silloin, kun lapset sattuvat leikkimään hetken sopuisasti keskenään. Mutta ennen kaikkea neulominen on ollut aina lähellä sydäntä, muun käsillätekemisen yläpuolella.

Jo ennen kuopuksen syntymää mielessä pyöri ajatus neulottujen asusteiden myymisestä, vähän niin kuin sivutoimisesti, mitä nyt kotiäidin arjelta ehtisi. Neuloin lähinnä omalle tyttärelle, itselle ja miehelle, joululahjaksi myös muulle perheelle. Ajatus kuitenkin unohtui, jäi jonnekin mielen sopukoihin kytemään. Odottaessani nuorimmaista, ajatus heräsi uudelleen. Osittain myös siksi, että lähipiiri heitti ilmoille samantyylisen ajatuksen, aluksi puoliksi vitsinä. Jäin kuitenkin oikeasti miettimään asiaa. Kuopuksen synnyttyä, joskus kesällä, asia otettiin taas puheeksi keskusteluissa. Innostuin. Ja innostuin vähän lisää. Pohdin asiaa neuloessani päiväuniaikaan, juoksulenkeillä, milloin nyt olikaan aikaa asiaa rauhassa yksin miettiä. Syksyn edetessä pohdin asiaa vielä enemmän, jopa niin paljon että uni ei tullut silmään iltaisin miettiessäni ja pyöritellesäni asioita mielessäni.Mutta yrittänyttä ei laiteta. Totesin, että en häviä mitään vaikka kokeilisin siipiäni yrittäjänä. Olisi helppo aloittaa ollessani kotona lasten kanssa, se mahdollistaisi paljon, mutta toisaalta olisi myös haastavaa. Miten saisin yhdistettyä kaksilapsisen perheen arjen pyörittämisen yrittäjyyteen ja vielä jossain välissä kirjoittaa tänne blogiin? Toisaalta yrittäjyys toisi vastapainoa arkeen, pääsisin toteuttamaan ja kehittämään itseäni, oppimaan taatusti valtavasti uutta ja tutustumaan matkan varrella uusiin ihmisiin.

Joten tässä sitä nyt ollaan, uunituoreena yrittäjänä, kahden alle kolme vuotiaan lapsen äitinä, uuden ja ihmeellisen äärellä. Joulunalusaika oli kiireinen, kun joulutohinoiden, joulumyyjäisten ja kaiken muun ohella yritin saada yrityksen asioita eteenpäin. Nyt on paperiasiat hoidettu, istuttu koneen ääressä yömyöhään, mietitty, kirjoitettu, neulottu ja ideoitu. Ja loppua ei näy, mutta ah niin nautin tästä jo nyt!Tästä pääset katsomaan, mitä olen viime aikoina puuhannut, tervetuloa Sohvila Designin verkkokauppaan:


Linkki verkkokauppaan löytyy myös blogin sivupalkista ja Sohvila Designia pääset seuraamaan myös Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa tykkäämään!

Tällä hetkellä Sohvila Designin verkkokaupan valikoimissa on käsintehtyjä, merinovillasta neulottuja pipoja ja tuubihuiveja vauvoille ja lapsille. Valikoima varmasti kasvaa ajan myötä, kunhan saan asiat rullamaan. Ideoita ja toiveitakin otan mielelläni vastaan!

Nyt neuletyö käteen ja takkatulen ääreen neulomaan, ulkona pakkanen paukkuu jo lähellä kahtakymppiä. Rentouttavaa keskiviikkoiltaa!

6 kommenttia

 1. Oi kun hienoa!! Upeaa!! Kauniita pipoja, sopivan hillittyjä.. Toivon kaikkea hyvää yrittäjyyden urallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hillityt värit ovat lähellä omaa sydäntä, siksi se näkyy tuotteissakin. :)

   Poista
 2. Ihania käsitöitä. Onnea yrittäjyyden polulle! :)

  VastaaPoista
 3. Työsi ovat niin kauniita! Laitankin heti viestiä tilaustyöstä. Onnea yrittäjyyteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otan mielelläni vastaan myös tilaustöitä. :)

   Poista