Neuleasustesetti itselle

Viime aikoina on tullut neulottua paljon. Omille lapsille tarpeeseen pipoja, villasukkia, villatakkeja, huiveja ja joulun alla tietenkin joululahjoja. Oma lukunsa on tietenkin verkkokauppa, jonne on koko ajan tekeillä jotain. Verkkokauppaan tulevien tuotteiden lisäksi keskeneräisiä töitä on useita, mutta tähän väliin oli kuitenkin pakko tehdä myös jotain itselle.

Sainkin hiljattain valmiiksi neuleasustesetin, joka on vain ja ainoastaan minulle. Vaikka kaksivuotias tytär totesikin settiä kokeillessani, että lainaa tuubihuivia. Täytynee piilottaa se siis tytön ulottumattomiin ylähyllylle.


Neuloin Klompelompe-kirjasta Klompemyssyn ja Siksak-tuubikaulurin. Lankana käytin tuttua Dropsin Merino Extra Fine-lankaa, joka on ihanan pehmeää ja kutittamatonta. Pipo ja kauluri valmistuivat hiljakseen, muiden töiden ohessa. Väri osoittautui nappivalinnaksi, vaikka kerällä ollessaan langan väri hiukan epäilytti. Olen varannut lankaa vielä sen verran, että saan lapaset täydentämään settiä. Silmukat niitä varten luon varmasti jossain vaiheessa puikoille, kunhan ehdin. Valitettavan usein varsinkin lapsille tarpeeseen tulevat neuleet menevät edelle ja tälläkin hetkellä on kesken mm. villatakki tyttärelle. Ehkä jossain vaiheessa taas jotain itsellekin.

Klompelompelue

Neuloin tuubikaulurin 4mm ja 60 cm pyöröpuikolla ja pipon 4mm ja 40 cm pyöröpuikolla sekä sukkapuikoilla. Valmis setti löytyy muuten myös Ravelrysta, muistin pitkästä aikaa päivittää jotain myös sinne.


Tästä tuli loppujen lopuksi kiva setti, pääsee varmasti jokapäiväiseen käyttöön.

P.S. Muista osallistua edellisen postauksen arvontaan! Pääset sinne tästä.

2 kommenttia

  1. Onpa kaunis setti! Saanko kysellä, että mistä olet tilannut tuon ompelumerkin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ja tottakai saa kysyä. Olen tilannut omani Etsystä, sieltä saa sekä valmiita "handmade"-merkkejä että yksilöllisiä kuten omani. Kannattaa laittaa vaikka Googleen ihan etsy ja "custom made leather tag" tai vastaavaa. Valikoimaa kyllä riittää! :)

    VastaaPoista