Makuuhuoneen uusi työpiste

Edellisessä postauksessa vilahtikin jo meidän makuuhuoneen uusi työpiste. Kun toiseen lastenhuoneeseen tarvittiin lisää tilaa, siellä säilytyksessä ollut meidän vanha Artekin ruokapöytä siirrettiin meidän vanhempien makuuhuoneeseen. Ruokapöytä on aivan liian pieni keittiöön ja meidän perheelle, mutta työpöydäksi juuri sopivan kokoinen. Sain siis makuuhuoneeseen rauhallisen nurkkauksen tietokoneelle, jossa voin rauhassa kirjoittaa blogipostauksia tai päivitellä verkkokauppaa ja hoitaa tilauksia. Vastaavasti mieskin voi siellä rauhassa tehdä koneella töitä, jos siihen on tarvetta. Hän tosin usein työskentelee sohvalta käsin, niinä harvoina kertoina kun hänen tarvitsee tehdä töitä kotona.Työhuoneessa toki on työpöytä ja työpiste, mutta tällä hetkellä työhuone toimii ompeluhuoneenani. Työpöydällä nököttävät saumuri ja ompelukone vievät sen verran tilaa, eikä niille toistaseksi ole juuri muuta paikkaa. Ja ompelu on helppo aloittaa, kun koneet ovat käyttövalmiina pöydällä. Lisäksi Artekin pöytä sai lisäaikaa työpisteenä, eikä sitä ainakaan vielä tarvinnut laittaa kiertoon.

Ajankäytön kannalta on myös helpompaa, kun esimerkiksi päiväuniaikaan, jolloin oma aika on rajallista, ei tarvitse ensin käyttää aikaa tilan tekemiseen työhuoneessa jotta saa tilaa tietokoneelle. Nyt koneen voi avata makuuhuoneessa ja pitää ompelujutut paikoillaan odottamassa seuraavaa ompeluhetkeä. Tällöin saa jotain aikaiseksikin ennen kuin lapset heräävät.Työpöydän kaveriksi siirettiin Kartellin Louis Ghost tuoli, joka majaili aikaisemminkin makuuhuoneessa. Nyt se löysi paremman käyttötarkoituksen ja sopii paikkaansa paremmin kuin hyvin. Joululahjaksi saamani Kartellin uusi Combonibili-yöpöytä sopii myös loistavasti yhteen saman valmistajan tuolin kanssa. Makuuhuoneen ilme muuttui uuden yöpöydän myötä jotenkin avarammaksi, kun yöpöydän muoto muuttui kulmikkaasta pyöreäksi. Tuntui että tilaa tuli rutkasti lisää, vaikka todellinen muutos on vain muutamia senttejä. Aviomies onnistui puoliksi salaa ostamaan kauan haaveilemani yöpöydän ja se sopii täydellisesti paikkaansa, juuri niin kuin olin suunnitellutkin.
Vaikka huoneeseen tuotiinkin työpöytä, se ei onneksi vaikuta liian täyteen ahdetulta.

Taustalla näkyvä sängynpääty on muuten aviomiehen itse tekemä. Suunniteltiin sitä yhdessä ja hän toteutti sen toiveideni mukaan. Valmis pääty maalattiin samalla maalisävyllä kuin takana oleva seinä, jolloin se tuntuu ikään kuin sulautuvan seinään. Tykkään lopputuloksesta!

Työpöytä makuuhuoneessa

Ei kommentteja