Uusi hoitolaukku

Olen aivan fiiliksissä uudesta hoitolaukustani! Tähän asti olen kantanut Longchampin laukussani vauvan vaipanhoitotarvikkeet, molempien lasten varavaatteet, muoviset ruokalaput, välipalat, ruuat ja rusinat. Ja laukku on natissut liitoksissaan, eikä se aina ole edes kiinni mennytkään. Olen jo jonkun aikaa ihastellut Elodie Detailsin ihanaa nahkaista hoitolaukkua, mutta sen ovh hinta, miltei 260 €, on ollut aivan liian kallis minulle.
Joten nyt, kun Black Friday koitti ja Elodie Detailsin verkkokaupassa kaikki mustat tuotteet olivat puoleen hintaan, ei montaa kertaa tarvinnut harkita. Joku ehkä tässä vaiheessa sanoo, että on hullua laittaa yli sata euroa pelkkään hoitolaukkuun, MUTTA. Tämä kyseinen laukku ei ole vain hoitolaukku ja siksi siihen uskalsin laittaa rahaa.

Kuva Elodie Details
Laukku on aitoa nahkaa, mikä jo selittää kalliin hinnan. Mutta laukkua voi käyttää myös kaikkeen muuhun, sillä varsinainen hoitolaukku on erillinen (pestävä!) laukku varsinaisen nahkaisen laukun sisällä. Pelkkää nahkaista laukkua voi käyttää siis lähes mihin vain ja itse suunnittelin sen toimivan hyvin myös toimistokäytössä sitten aikanaan, kun palaan takaisin työelämään.
Nyt uuteen hoitolaukkuun mahtuu kevyesti kaikki tarvittava vaipanvaihtotarvikkeista varavaatteisiin ja lisäksi oma tavarat kulkevat samassa laukussa. Tähän asti olen tarvinnut aina kaksi laukkua, hoitolaukun sekä oman pikkulaukun kukkarolle, kännykälle ja muulle sälälle mitä nyt mukanani normaalisti kulkee. Lisäksi laukun saa näppärästi vaunujen työntöaisaan kiinni, joten sitä ei tarvitse kantaa olalla esimerkiksi kaupungilla tai kaupassa liikkuessa.
Ja parasta laukussa on tietenkin se, että se ei näytä lainkaan hoitolaukulta!

Ei kommentteja