Virkattu suojapussi passille ja lentolipuille

Jokin aika sitten valmistui lahjaksi eläkkeelle jäävälle vanhemmalle herrasmiehelle läksiäislahja. Kyseinen herrasmies on oman mieheni tuttava ja mieheni esitti toiveen, jos voisin tehdä lahjaksi samanlaisen suojapussin passille, kuin tein hänelle itselleen aikanaan.

Sohvila

Sohvila design


Paljon matkustavalle miehelle ja ihmiselle, jolla on jo lähes kaikkea, itsetehty uniikki lahja onkin hyvä vaihtoehto. Samanlaista suojapussia passille ja lentolipuille tuskin tulee heti vastaan. Mitoitin pussin siten, että sisälle mahtuu juuri ja juuri myös ne lentoliput ja lisäksi pussi on suljettavissa vetoketjulla ja kiinnitettävissä esimerkiksi käsimatkatavaralaukkuun.

Suojapussin ansiosta liput ja passi ja mahdolliset muut tarvittavat paperit pysyvät kätevästi samassa paikassa ja löytyvät tarvittaessa nopeastikin laukun pohjalta.

Pussukkaa voi toki käyttää kaikkeen muuhunkin pieneen säilyttämiseen, mitä nyt ikinä mieleen tuleekaan.Materiaalina suojapussissa on käytetty rouheaa kalalankaa, joten se sopii tuntumaltaan miehiseenkin makuun. Loppusilaukseen pelkistetyn suojapussin viimeistelyyn tuo nahkainen yksityiskohta. Yksinkertainen on kaunista, ainakin tässä tapauksessa.


Ei kommentteja