Vauvan huoneen sisustuspäivitys

Perheen nuorimman jäsenen huoneen sisustus etenee taas pikkuhiljaa. Huone on vähäisellä käytöllä, sillä tällä hetkellä siellä lähinnä nukutaan yöt ja vaihdetaan vaipat. Leikit kun levittäytyvät pääsääntöisesti olohuone-keittiö alueelle tai tyttären huoneeseen. Kiire kuopuksen huoneen sisustamisella ei siis ole ja mikä sen mukavampaa kuin pikkuhiljaa laittaa huonetta kuntoon. Pohdinnassa tosin vielä on, tuleeko tästä pienemmästä lastenhuoneesta lasten yhteinen makuuhuone ja suuremmasta leikkihuone. Toistaiseksi lapset nukkuvat eri huoneissa

Kirjainbanneri lastenhuoneessa

Vauvan huone

Nyt uutena huonetta valaisee musta valosarja, jonka ostin jo jokunen aika sitten Ikeasta. Vaikka oleskelu huoneessa onkin vähäistä, on se kuitenkin mukava valaista epäsuoralla valolla näin pimeään aikaan. Lisäksi kattovalaisin tuntuu häikäisevän vauvaa silmiin vaipanvaihdon yhteydessä hänen köllötellessä hoitopöydällä, joten verhotangosta riippuvan valosarjan valo on mitä mainioin.
Varsinkin nyt, kun kaikki se vähäinenkin lumi suli pois eilisen vesisateen jäljiltä.
Seiniltä puuttuvat vielä kaikki taulut. Osa kehyksistä on jo ostettu, mutta julisteet ja kuvat puuttuvat. Kun vaan saisi aikaiseksi. Tai pikemminkin löytäisi jostain muutaman extratunnin vuorokauteen, jotta ehtisi. Tuutilullasta tilaamani kirjainbanneri on kuitenkin päässyt seinälle ja nyt seinätkään eivät näytä niin tyhjiltä.


Hiljaa hyvää tulee, tämänkin prjojekin kanssa.

Ei kommentteja