Kännykän uudet suojakuoret

Sain mieheltäni syntymäpäivälahjaksi uuden kännykän ja koska kännykkähän nyt kulkee mukana ollaan sitä lasten kanssa kotona sisällä, ulkona pihalla tai puistossa, kaupassa tai koko perheen retkellä, oli siihen hankittava suojakuoret.


Itse en ole missään vaiheessa lämmennyt markkinoilla paljonkin myynnissä oleviin nahkaisiin suojuksiin, joissa on läppäkansi ja paikat mm. pankkikorteille. Mielestäni ne ovat epäkäytännöllisiä läpän takia, mutta eivät myöskään hivele silmää. Muuten varmaan tarkoitukseensa eli kännykän suojaamiseen mainioita.


Kuoret tulivat yksinkertaisen kauniisti pakattuna ja mukana oli käsinkirjoitettu kortti.
Niimpä innostuin suunnattomasti, kun Instagramista bongasin Design by Ilonan upeat mustavalkoiset kännykän kuoret! Ne olivat juuri sellaiset, joita olin etsinyt, yksinkertaisen tyylikkäät kuosiltaan ja väritykseltään ihanan mustavalkoiset. Juuri täydelliset minun makuun! Harmikseni Design by Ilonan nettikaupasta ei juuri minun puhelimeeni sopivaa kuorta löytynyt, mutta onneksi laitoin viestiä ja ilokseni kuorien valmistus ja tilaus juuri minun Samsungin S6 malliin onnistui. No ei kun tilaamaan ja odottamaan postia saapuvaksi.


Ja eilen ne tuli! Rakkautta ensisilmäyksellä, jos nyt tavarasta ylipäätään voi niin sanoa. Juuri niin ihanat kuin kuvissa näytti, mukavan mattapintaisena. Iso suositus! Jos siis haikailet samanlaisten, yksinkertaisten kännykän suojakuorien perään, niin suosittelen vieralua täällä Design by Ilonan-nettikaupassa.
Kuva Design by Ilona ommilta sivuilta

Kauniiden kännykän suojakuorien lisäksi nettikaupasta löytyy Design by Ilonan malliston muitakin tuotteita, kuten kodintuotteita ja paperituotteita. Mm. ihania mustavalkoisia joulukortteja, vink vink, nyt kun joulukorttien hankkiminen on ajankohtaista.
Ennen kaikkea tuotteet ovat suomalaista designia ja Suomessa valmistettuja.

Kuva Design by Ilona omilta sivuilta
Design by Ilona on paljon muutakin kuin pelkät nettikaupassa myynnissä olevat tuotteet, kannattaa vierailla sivuilla tutustumassa! Yksityishenkilöille on mm tarjolla graafista suunnittelua elämän tärkeimpiin hetkiin, kuten ristiäisiin, häihin tai valmistujaisiin.

Kuva Design by Ilona omilta sivuilta

Ei kommentteja