Huonekuuset olohuoneeseen

Marraskuu lähenee loppuuan, joten nyt voi jo hyvillä mielin alkaa koristella kotia kohti joulua. Tänä vuonna ajattelin fiilistellä joulua ja joulunaikaa pikkuhiljaa, heti marraskuun ja joulukuun vaihteesta lähtien. Ei niin, että pari päivää ennen aattoa kannan kaikki joulukoristeet varastosta, asetan paikalleen ja joulun jälkeen kerään taas kaikki kerralla pois.
Otan maltillisesti koristeita pikkuhiljaa esiin ja tarkoituksena on siinä sivussa tehdä muitakin jouluvalmisteluja hiljalleen, jotta selviäisin ilman joulustressiä juuri ennen juhlapyhiä.
Tunnelmaa kynttilällä


Ensimmäisenä kotia koristamaan pääsivät huonekuuset. Näistä innostuin jo viime vuonna ja tänäkin vuonna niitä oli pakko taas hankkia. Kaksi ensimmmäistä hankin keittiöön ja olohuoneeseen, mutta voi olla että tyttären huoneeseen täytyy vielä hankkia yksi.

Huonekuuset ovat ihanan simppeleitä ja vaikka joulu menee ohi, ne käyvät tavallisista viherkasveista loistavasti. Kunhan ne saa vaan pidettyä hengissä! Tavoitteena olisi tällä kertaa saada pidettyä ne hengissä kesään asti, jolloin ne saisi nostettua ulos terassille. Saa nähdä miten käy!

Ei kommentteja