DIY-ihmisen joululehti

Törmäsin tähän jokaisen DIY-ihmisen unelmajoululehteen ensimmäisen kerran Instagramissa jonkun satunnaisen ihmisen hehkuttamana. Heti ajattelin, että tuo on lehti minun makuun ja seuraavalla kauppareissulla suuntasin lehtihyllylle. Mutta meidän lähikaupasta ei kyseistä lehteä valitettavasti löytynyt.Eilen ajoimme lasten kanssa Saloon ja takaisin ja pysähdyimme kahville Design Hillin Toinen Keksi-kahvilaan. Iso suositus muuten kyseiselle kahvilalle, aivan loisto paikka! Kuvia ei valitettavasti paikasta ole, sillä kamera ei ollut mukana ja kännykälläkään en älynnyt räpsiä, kun olin keskenään lasten kanssa matkassa. Ymmärettävästi ylimääräistä aikaa kuvaamiseen ei juuri ollut.. Mutta jos on asiaa Saloon tai ihan vaikka ajelisi motaria ohi, kannattaa Halikon liittymän kohdalla poiketa Design Hilliin.

Koska meillä oli lasten kanssa tarkoitus tehdä vain lyhykäinen varikkokäynti eli syötiin välipalat ja vaihdettiin vaipat, aikaa suurempaan shoppailuun ei ollut. Sen verran ehdin kuitenkin kiertää, että bongasin tämän joulun suuren tee se itse-käsikirjan ja nappasin sen lehtihyllystä mukaan.Aikaa lehteen syventymiseen ei ole vielä toistaiseksi tullut, mutta nopealla vilkaisulla huomasin, että lehdestä löytyy mm. taskujoulukalenteri. Vähän saman tyylinen kuin meidän, josta edellisessä postauksessa kirjoitin. Hauska yhteensattuma. Meidänhän kalenteri on jo viime vuonna tehty.

Nyt välipalan laittoon, sillä touhukaksikon molemmat osapuolet ovat taas hereillä. Ehkä lehden selailuun löytyy aikaa illalla, kun molemmat ovat unten mailla.

2 kommenttia

  1. Olen itsekin tuota lehteä katsellut. Houkuttelevan näköinen. Ja totta Desing Hillin kahvila on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ostamaan! Osa ideoista ja resepteistä on toteutettavissa hyvin myös joulun jälkeenkin. :)

      Poista