Neulesetti tytölle tilauksesta

Neulottuani tyttärelle Klompelompen ohjeilla pipon ja lapaset, joista kirjoitin tässä Tytön asusteet Klompelompen tyyliin- postauksessa, sain eräältä kaverilta pyynnön, jos voisin tehdä myös hänen tyttärelleen kyseisen pipon. Omalle tyttärelleni olin jo viime vuoden puolella neulonut luonnonvalkoisen merinovillaisen tuubihuivin, josta kaverini oli myös kiinnostunut.

Merinovillainen tuubihuivi

Olin otettu kehuista ja mielelläni tein neulesetin myös hänen tyttärelleen. Tyttäremme ovat miltei saman ikäisiä,vain muutaman kuukauden ikäerolla, joten on tietyllä tavalla jopa hauskaa, että he voivat pukeutua samanlaisiin asusteisiin.

Väritoiveina oli lopulta samat värit kuin tyttäreni setissä, eli luonnonvalkoinen tuubihuivi ja hempeän roosan sävyinen pipo. Tilaushetkellä väri jäi kuitenkin avoimeksi ja neuloinkin kaksi pipoa lankavarastostani sillä hetkellä löytyneistä langoista, sekä roosan että vaalean harmaan värisen pipon.

Klompelompe pipo


Näistä kahdesta roosan värinen siis lähti kaverini matkaan ja hänen tyttärensä ylle, mutta harmaa jäi vielä vaille omistajaa. Tällä hetkellä omalla tyttärellä ei ole tarvetta samanlaiseen pipoon kuin hänellä jo on, joten jos joku on kiinnostunut piposta, voi minulle laittaa sähköpostia osoitteeseen sohvilablogi@gmail.com. Pipo on 2-3 vuotiaalle sopivan kokoinen ja sopii mielestäni värinsä vuoksi hyvin myös pojalle.Merinovillainen tuubihuivi helmineuleella


Ja hei, jos tarvetta pipolle tai vaikka tuubihuiville olisi jossain muussa värissä, laita ihmeessä viestiä niin voidaan sopia tarkemmin! Joulukin on nurkan takana, joten lämmin merinovillapipo on hyvä lahjavinkki.

3 kommenttia

  1. Mistä tuota ohjetta saa? Onko lehti vai kirja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipon (Ruttupipo) ohje löytyy Klompelompe-kirjasta, josta mainitsin Ihania neuleita lapsille-postauksessa. Tuubihuivi puolestaan on ihan oma mallini. Kirjaa myydään ainakin mm. Adlibriksessä ja Suomalaisessa kirjakaupassa, muualtakin varmasti löytyy.

      Poista