Tablettisuojus tilauksesta

Veljeni pyysi virkkaamaan tabletilleen suojuksen ja esitti väritoiveeksi sinisen. Samaa sävyä mielellään kuin aiemmin hänelle virkkaamani pussukka. Sain tarkat mitat tabletista, jotta tulee mahdollisimman sopiva.Mikä sen mukavampaa, kuin tehdä toiveiden mukainen virkkaustyö, jonka tietää tulevan käyttöön ja tarpeeseen. Joten ei kun sinistä lankaa koukulle ja virkkaamaan. Toiveena oli yksinkertainen ja ihan yksivärinen suojus, joten työ valmistui melko sukkelaan, iltaisin telkkarin katselun lomassa sekä aina sopivan välin tullessa, kun edes jompi kumpi lapsista nukkui.

Langaksi valikoitui Rico designin puuvillalanka Essential cotton dk ja lankaa kului lopulta yhteensä kaksi ja puoli kerää, 2,5 mm koukulla. Lisäsin vielä oman merkin ja magneettilukon, jotta tabletti pysyy sisällä myös repussa kannettaessa.

Kuvia minulla ei ole valmiista työstä kyseisen tabletin kanssa, vaan testasin sitä meidän omaan tablettiin joka on aavistuksen verran pienempi ja ainakin ohuempi. Mutta oli kuulemma ollut sopiva ja käytössä ainakin venyy sopivaan muotoon.
Ei kommentteja