Uusi perheenjäsen

Meidän kolmihenkisestä perheestä tuli nelihenkinen vapun jälkeen, kun perheeseen syntyi pieni poika. Kaikki kävi aika nopeasti ja kun molemmat voitiin hyvin, kotiinkin päästiin jo kahden yön jälkeen.
Kukkia pienelle pojalle.

Nyt ollaan melkein kaksi viikkoa opeteltu arkea nelihenkisenä perheenä ja melko leppoisissa tunnelmissa päivät ovat kuluneet. Uusi tulokas on lähinnä nukkunut ja syönyt, eikä tunnu isosiskon aiheuttamista kolinoista ja metelistä välittävän. Kun ilmatkin ovat suosineet ja lämpötilat ovat olleet poikkeuksellisen korkeita toukokuun lämpötiloiksi, olemme koko perhe päässeet ulkoilemaan kerralla ja nauttimaan aurinkoisista keleistä. Pikkuherra vaunuissa varjossa lötkötellen ja me muut pihahommia tehden.

Uusi vaunuverho valmistui loppujen lopuksi ajoissa ennen vauvan syntymää ja pääsi heti käyttöön.


Pari päivää sairaalassa ja tuntui, että luonto oli herännyt kunnolla kevääseen. Lämpöaalto oli tehnyt tehtävänsä ja kotiin palatessa kaikki vihersi nurmikosta kotipihan koivuihin ja lähes kaikki perennat olivat ottaneet kasvuspurtin, sipulikukista nyt puhumattakaan.

KeväesikkoIsosisko on ottanut pikkuveljen hyvin vastaan ja mustasukkaisuutta vauvaa kohtaan ei ole lainkaan havaittavissa. Pikemminkin saa toppuutella, kun hän olisi mielellään mukana auttamassa tai silittämässä vauvaa.


Jatkossa toukokuu onkin meidän perheessä varsinainen juhlakuukausi. Toukokuussa kun vapun ja äitienpäivän lisäksi vietetään myös molempien lasten syntymäpäiviä. Aika näyttää, vietetäänkö niitä yhdessä vai erikseen.


Ei kommentteja