Suurin DIY-projekti vähään aikaan

Meidän perheen melkein kaikkien aikojen suurin DIY-projekti on tässä, puolivalmiina tosin.


Oman kodin rakentamisen yhteydessä ei meidän tapauksessa voi puhua diy-projektista, sillä talon toimitti Designtalo muuttovalmiina. Autotalli tosin on rakennettu itse, sitä kai voi pitää tähän asti kaikkein suurimpana diy-projektina, leikkimökki tulee siis hyvänä kakkosena.

Leikkimökin rakentamista on suunniteltu yli puoli vuotta ja tyttären syntymäpäivien lähestyessä sen rakentaminen aloitettiin vihdoin huhtikuussa. Mies oli netistä löytänyt meitä molempia miellyttävän mallin ja jopa rakennusohjeet siihen. Kokoa mökillä on aika paljon, ihan perus muutaman neliön leikkimökki se ei ole. No, mahtuupahan myös naapurin lapset leikkimään omien lisäksi. Tarkoituksena on, että siinä vaiheessa kun lapset kasvavat eivätkä enää leiki mökissä, siitä tulee kesähuone enemmänkin aikuisten käyttöön. Leikkimökissä on sisällä korkeutta sen verran, että aikuinen mies mahtuu siellä seisomaan.


Projekti on sen verran vielä kesken, että ihan heti en pääse sitä sisustamaan, mutta jotain ideoita olen kerännyt mm. Pinterestiin. Tarkoituksena olisi sisustaa leikkimökkiä pitkälti kierrätystavaroilla ja huonekaluilla, itse tuunaten. Todennäköisesti teemme myös reissun Ikeaan, sieltä saa mukavasti sopuhintaan kaikkea pientä kivaa mikä sopii loistavasti juuri leikkimökkiin.
Ehkä pari kesäkukkaa kuitenkin ruukkuihin terassille voisi jo laittaa...?


Lisää kuvia on siis luvassa, kun mökki on valmis ja pääsen sitä sisustamaan. Nyt etsimään lisää inspiraatiota netin syövereistä!

Ei kommentteja