Uusimmat neuletyöt

Viime aikoina valmistuneet neuleet ovat olleet aika vähissä ja projektitkin aika pieniä. Tuntuu ettei aikaa tai voimia riitä isompien töiden aloittamiseen ja tekemiseen.Työt löytyy myös ravelrystä.

Pienissä neuletöissä tosin parasta on juuri se, kun valmista tulee niin nopeasti! Lisäksi tyttärelle on mukava tehdä, tähän asti hän on kaikkia itseneulottuja suostunut pitämään, ei ole kutittanut. Saa nähdä miten käy, kun ikää tulee lisää. Toisaalta olen kyllä valinnut langoiksi usein merinovillaa tai muuta kutittamatonta lankaa, jos kyseessä on esimerkiksi pipo, lapaset ja kaulahuivi, joka tulee suoraan ihoa vasten.
Nyt puikoilta on tipahdellut muutamat sukat, tyttärelle sekä vauvan koossa, perheen tulevalle jäsenelle. Lisäksi bongasin Suuri Käsityö- lehdestä kivan Anneli & Onneli pipon, jonka toteutin vähän muokattuna tyttärelle. Ohjeen koko oli koululaiselle ja lanka huomattavasti paksumpi, omaan versioon käytin ohuempaa lankaa ja puikkoja, lisäsin vain mallikertoja. Lisäksi perinteisen tupsun sijaan ompelin pipoon karvatupsun, jonka olen joskus taannoin ostanut lankakaupasta, mutta se on jäänyt käyttämättä.
Ei kommentteja