Nyt ne on seinällä!

Vihdoin ne ovat seinällä ja sain ne jopa kuvattua! Nimittäin jokin aika sitten tilaamani Desenion julisteet. Kyseisiä julisteita olen jo pidemmän aikaa käynyt netissä ihastelemassa ja katsellut kauniita kuvia niin blogeissa, intagramissa kuin sisustuslehdissäkin. Kun vihdoin sain luvan taulujen seinille laittoon tai toisinsanoen reikien tekemiseen seinään, klikkailin taulut kotiin.Ikeasta käytiin ostamassa sopivat kehykset. Alkuperäinen suunnitelma oli ostaa puiset Ribba-kehykset, mutta mukaan lähtikin huomattavasti kevyemmät ja julisteiden kanssa paremmin yhteensopivat alumiiniset Strömby-kehykset.


Desenion julisteiden lisäksi kehyksiin pääsi PUF-liikkeestä ostamani Åbo-juliste.Olin sommitellut taulukollaasia valmiiksi lattialla ja paperilla, mutta miehen kanssa yhteistyössä se saatiin seinälle. Tai lähinnä mies ne sinne kiinnitti, minä seurasin ja pidin kirjaa mitoista, jotta väleistä tulee sopivat. Meidän tuurilla ei muuten yhtäkään taulua saatu sopimaan seinän koolauksien kanssa samaan kohtaan.

Tummanharmaa, korkea seinä sai heti elävyyttä eikä näytä enää niin tyhjältä ja jopa mies myönsi, että taulut sopivat paikkaansa. Erävoitto minulle siis.


Ei kommentteja