Kevät tulee!

Sieltä se vääjäämättä tulee, kevät. Ja on sitä odotettu! Lähes pilvettömältä taivaalta paistavalla kevätauringolla on mieletön voima, niin mieleen kuin ympäröivään luontoon. Tuntuu, että akut latautuvat auringon voimasta ja ulkona lumet tuntuvat sulavan silmissä.
Kevätauringosta ja lähestyvästä pääsiäisestä innostuneena vaihdoin vihdoin ruskistuneet syyskanervat terassin ruukuista pois ja vaihdoin tilalle narsisseja. Tarkoituksella valikoin mahdollisimman nupussa olevia, jotta ne jaksaisivat kukkia mahdollisimman pitkään. Kukkapenkissä pilkistää ensimmäiset krookuksenalut. En malta odottaa,että viimeisetkin lumet sulaa ja krookukset ja kevätesikot puhkeavat kukkaan.
Narsisseja ja aurinkoa ihastellessani bongasin pihapuussa myös sinitiaispariskunnan ja onnistuin nappaamaan myös muutaman kuvan. Täytyisi rakentaa niille ja muille pihassa viihtyville pikkulinnuille linnunpönttöjä puihin mitä pikimmiten.
Mikään ei ole sen ihanampaa, kuin istua hiljaa ja rauhassa terassin portailla, nauttia lämpimästä kevätauringosta ja kuunnella lintujen laulua.

Ei kommentteja