Uudet tyynyt olohuoneessa

Vuoden vaihtuminen ja päivä päivältä lisääntyvä valo nostattavat taas sisustusinnon pinnalle. Selaan instagramia, pinterestiä, blogeja ja välillä jopa sisustuslehtiä ja kerään inspiraatiota myös omaan kotiin. Vaikka uudessa talossa perusasiat ovat kunnossa, mm. seinien värit ja muut pinnat, niin pienillä asioilla saa helposti muutettua huoneen kuin huoneen ilmettä.

Nyt kevään lähestyessä kaipasin olohuoneeseen aavistuksen verran raikkaampaa ilmettä.Koska kotihoidontuella ei kamalasti sisustusta uudisteta ja isompiin hankintoihin vaaditaan pidempiaikaista säästämistä, muutokset pysyvät ainakin toistaiseksi melko pieninä.Mutta jotain uutta kuitenkin, nimittäin tilasin hiljattain olohuoneen sohville uusia tyynynpäällisiä. Kaikkia en suinkaan uusinut, vaihdoin vain osaan uudet ja muut saivat jäädä. Perusvärit harmaa ja pellava kun sopivat miltei minkä värin kanssa tahansa. Uusina tilasin H&M:n nettikaupasta hempeän vaaleanpunaiset pellavatyynyliinat sekä tummanharmaan valkoisella tekstillä, sekin pellavaa.

Aika selkeällä ja neutraalilla linjalla jatketaan edelleen, mutta tämäkin muutos raikasti huonetta kummasti. Hintaa ei montaa kymmentä euroa näistä ostoksista tullut, mutta iloa senkin edestä. Samalla kertaa ostoskoriin päätyi eräs matto, mutta siitä lisää ehkä myöhemmin.Lisääntyvä valo ulkona innosti myös kuvaamaan olohuonetta keittiön suuntaan. Kuvausassistenttikin oli päiväunilla, joten sain rauhassa räpsiä kuvia.Ei kommentteja