Lapsiystävällinen kahvila Turussa

Tulin vinkkaamaan uudesta, tai ainakin itselle uudesta, lapsiystävällisestä kahvilasta Turussa.
Kävin ystäväni kanssa kahvilla ja koska otin tyttären mukaan, kriteerinä oli että paikasta löytyisi myös leikkipaikka, ihan vaan kaikkien hermoja säästääkseni. Niin omia, ystävän kuin kanssaihmisten.

Ystäväni oli ystävällisesti ottanut selvää kahviloista, joista leikkipaikka löytyy ja bongannut Brahenkadulla sijaitsevan kahvilan nimeltä Jäätelöbaari Harmonia. Kahvilan facebooksivut löytyvät täältä.
Kahvilasta oli lohkaistu hulppeat tilat pelkästään lasten leikkejä varten, sisälle pääsi näppärästi vaunujen kanssa, vessasta löytyi kunnon hoitopöytä ja potta. Pieniä asiakkaita oli ajateltu, leluvalikoima piti sisällään niin leikkikeittiön, astioita, kirjoja, värikyniä, nuken, nuken vaunut... Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, molemmat tärkeitä tekijöitä kun mukana on pikkuihmisiä.

Kahvila itsessään oli hyvällä maulla sisustettu, värit olivat rauhallisia ja vaaleita. Valikoimassa oli erikoiskahvien ja erilaisten kakkujen lisäksi myös pientä suolaista syötävää, mutta ennen kaikkea se on jäätelöbaari. Itse valitsin cappuccinon ja vohvelin vaniljajäätelöllä, mutten tajunnut kauniista annoksesta ottaa kuvaa. Hyvältä ainakin maistui! Varsinkin ilmojen lämmettyä ja kesäaikaan tämä on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, sillä se sijaitsee niin lähellä jokirantaa ja kovin montaa jäätelöbaaria ei Turusta ennestään löydy.
Olin positiivisesti yllättynyt paikasta, se oli mukavan rauhallinen sijainniltaan ja ainakin tyttären mielestä huippupaikka. Tänne tullaan vielä uudestaan!

Ei kommentteja