Kalenteri seinällä

Vihdoin tämän vuoden kalenteri on seinällä. Tammikuu ehti menemään jo ohitse, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Samalla sain työhuoneen ilmoitustaulun seinälle, sekin projekti on odottanut toteuttamista jo tovin. Tarvikkeet ovat olleet valmiina, vain aloittaminen tuntui kestävän.
Kalenteri on ihan tulosteversio, pinterestin ihmeellisestä maailmasta bongattu ja tulostettu täältä. Keittiöön tulostin myös oman kalenterin, johon on helppo merkitä koko perheen menoja neuvoloista lomamatkoihin ja iltaan asti kestäviin työpalavereihin. Työhuoneen kalenteri jää omaan käyttööni.


Halusin mahdollisimman pelkistetyn kalenterin, joka sopisi samalla myös sisustukseen. Tai toisin sanoen ainakaan hyppäisi esiin liialla värikkyydellä. Kotona ollessa en oikeastaan tarvitse muuta kuin tuon seinäkalenterin, menoja on sen verran vähän, siksi kompakti koko riittää hyvin.Työhuoneen musta ilmoitustaulu sekä siihen nastat löytyi edullisesti Claes Ohlsonilta. Paras kauppa muuten ikinä, sieltä löytyy aina jotain kivaa ja vielä huokeaan hintaan.

Ei kommentteja