Ensimmäinen

Ensimmäinen.
Enemmän tekstiä ja enemmän kuvia. Käsityöt, kotiäidin arki ja silloin tällöin Instagramiin napatut kuvat arjesta, käsitöistä, puutarhasta ja sisustuksesta innostivat lopulta perustamaan blogin, jonne kaikki on helppo tallettaa. Muistoksi itselle, ehkä jopa inspiraatioksi muille.Piha- ja puutarhasuunnittelu sekä ennen kaikkea toteutus jatkuu taas keväällä kesän lähestyessä. Ehkä tänä vuonna pääsen jo nauttimaan tuloksista, sillä viime vuonna piha koki mullistuksen, kun peltotontille kohosi kukkapenkki jos toinenkin ja talon päätyyn viriteltiin pientä hyötypuutarhaa. 

Vaikka ulkona on vielä täysi talvi ja viime aikoina, on saatu nauttia kirpeistä mutta kauniista pakkaspäivistä, mieli suuntaa jo ajatukset salaa tulevaan kevääseen. Syksyllä kukkapenkkiin upotettuihin satoihin kukkasipuleihin sekä viime vuonna istutettuihin perennoihin, pensaisiin ja puihin. Lähtevätkö ne kasvamaan ja miltä lopputulos näyttää yhden vuoden jälkeen.


Viikonloppuna päiväuniaikaan valmistui myös jotain perheen pienimmälle sankarille. Muutama uusi t-paita, legginsit sekä muutamat collarit, pinkkinä tällä kertaa. Myös kauan viimeistelyä vaille valmiina olleet villahousut valmistuivat aiemmin viikolla.
Tarkemmat tiedot villahousuista löytyy ravelrystä.

Tervetuloa mukaan lukemaan, seuraamaan ja inspiroitumaan Sohvilaan!
Ei kommentteja